Imnul Ucenicului din Cantarea Scripturilor

Ucenicului Pescarii de oameni vin dupa Isus
Cantarea Scripturilor din Scrisoarea pentru Ucenici


Bine te-am gasit! Numele meu este Cris, compozitorul Cantarii Scripturilor. Sunt incantat sa fiu cu tine aici pentru a parcurge aceasta resursa de crestere duhovniceasca.

Care este scopul principal al muzicii? Nu este pentru a slavi si inchina Domnului Dumnezeu? Intr-adevar, cantam in primul rand lui Dumnezeu, apoi in al doilea rand pentru a ne zidi unii pe altii. Care este cel mai semnificativ mesaj ce poate fi cantat ca versuri? Scripturile din Biblie.

Melodia a fost compusa conform versetelor din cuvantul lui Dumnezeu. Unde merge melodia cand cantam despre cer? Suie. Si tot asa sunt cuvinte care duc melodia in jos. Aceasta melodie este compusa pe ritmul inimii, avand accentul pe 1 si 3 intr-o masura de 4 pe 4: m m, m m, m m, m m.

Ai vrea sa impartasesti samanta Evangheliei si sa lasi imparatia Cerurilor sa vine in mai multe locuri? Canta aceste imnuri. Impartaseste versurile. Foloseste aceste cantari ca si o unealta de a evangheliza si da mai departe credinta si evanghelia Imparatiei. Roaga-te binecuvantari pentru lucrarea internationala “Cantarea Scripturilor”. Trimite vocea ta la cris @ theremixlabel. Distribuie inregistrarile. Imagineaza-ti auzind Biblia cantata in transportul public, la radio, in piata, si in toate locurile pentru toti oamenii!

Ma rog pentru tine si aceasta inregistrare! Tata sfant, iti multumesc pentru ca asculti aceasta rugaciune de binecuvantare pentru fiecare din cei ce asculta aceste imnuri de slava si inchinare. Iti cer pentru intelegere in minte, melodie pe buze, si un sentiment de bucurie in inima. Iti multumesc pentru ca te bucuri de noi cu veselie. Binecuvantez aceste melodii pentru acest mesaj semnificativ. Iti multumesc pentru ca avem o copie corecta si completa a Bibliei. Sa fi preamarit prin aceste inregistrari. Ma rog acestea in Numele lui Isus Unsul. Amin, asa sa fie.

Acum, hai sa cantam acest imn duhovnicesc unii altora, atat cu Duhul cat si cu intelegerea, si sa vedem cum Duhul Sfant ne mangaie si invete pe fiecare din noi. Hai sa cantam Scripturile si sa crestem in credinta si incredere. Hai sa ne alaturam corului de ingeri in slava si inchinare, ca sa avem un cutremur eliberator, in vietile noastre, cantand Scripturile.

https://paduraru.wordpress.com/?s=canta

2 thoughts on “Imnul Ucenicului din Cantarea Scripturilor

Leave a comment